2 Comments

 1. Hej
  Lars Navander här. Vill gratulera till fantastiskt bra produkter. Utmärkt pedagogik och fakta. Själv är jag amatörhistoriker och f.d militär i Signaltrupperna. Som pensionär organiserar och leder jag en militärhistorisk resa (andra världskriget) varje år till självkostnadspris. Fältövningsgruppen består av samma 20-25 deltagare, de flesta från Ledningsregementet i Enköping. I sept har jag valt Normandie. Jag har mycket stor användning av dina avsnitt. Har du några fler klara till sept.

  • Hej och tack för mycket trevliga ord! Ja, jag ska försöka lägga upp ett avsnitt per vecka men gör paus över sport- och påsklov m.m. Åter tack för att du lyssnar och gillar mitt arbete!

   Mvh

   Niklas Kristoffersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *